Palvelut:

Asuntokaupan kuntoarviot:

Kun olet myymässä asuntoasi, teemme teille kuntoarvion, joka sisältää huoneiston silmämääräisen tarkastuksen valokuvineen. Kirjaamme havainnot ja teemme lyhyen, n. 3-4 sivuisen kuntoarvioraportin kohteesta. Voit halutessasi tilata myös suuntaa antavan kosteuskartoituksen tai lämpökamerakuvauksen lisätyönä ja niiden tulokset liitetään raporttiin.

 

Rakennuspiirustusten digitointi:

Jos haluat helpottaa rakennuksesi peruskorjausta, teemme teille CAD-piirustukset alkuperäisistä paperikuvista. Peruskorjaussuunnitelmien teko nopeutuu ja tulee edullisemmaksi, kun rakennuspiirustukset voidaan toimittaa suunnittelijalle digitaalisessa muodossa. Palkkio määräytyy tarvittavien piirustusten laajuuden ja vaativuuden mukaan. Työ palautetaan asiakkaalle AutoCAD ja pdf-tiedostoina.

 

Peruskorjaussuunnitelmat:

Kun olet miettimässä kiinteistösi peruskorjausta, mutta et ole varma sen tarpeellisuudesta, voimme tehdä sinulle kunnossapitotarveselvityksen kuntokartoituksen perusteella ja teemme tarvittaessa peruskorjaussuunnitelman. Palkkio määräytyy työn laajuuden ja vaativuuden mukaan.

 

Työmaavalvonta:

Jos olet aloittamassa rakennustöitä ja tarvitset itsellesi edustajan valvomaan rakennustöiden määräystenmukaisuutta, käymme työmaalla sovitun aikataulun mukaisesti tarkastamassa työn jäljen ja annamme palautetta sekä ohjeita tarvittaessa.

 

Otsonointi:

Tarjoamme otsonointipalvelua erityisesti kuluttajille, jotka ovat myymässä asuntoaan, jossa on esimerkiksi tupakoitu tai siellä ilmenee muuta hajuhaittaa. Otsonaattoria käytetään esim. hajunpoistoon tai pieneliöiden eliminoimiseen. Otsoni on voimakas hapettaja ja sen on todettu olevan tehokas myös veden puhdistukseen. Tällä nimenomaisella laitteella ei tietenkään voi puhdistaa vettä, mutta asuntoja ja autoja kyllä. Normaali otsonikäsittelyn kesto on kaksi vuorokautta, mutta pinttyneet hajut voivat viedä pitempään. HUOM! Otsonointi ei ole ratkaisu sisäilmaongelmiin!
 
Käytön aikana laite tuottaa otsonia, joka syntyy korkeajännitteisen sähköpurkauksen seurauksena ja on molekyyli, jossa on kolme happiatomia yleisemmän kahden sijaan ja joka tuottaa sille ominaista pistävää hajua. Otsonia syntyy myös esimerkiksi salamoinnin yhteydessä tai laser-tulostinta käytettäessä. Korkea otsonipitoisuus ärsyttää voimakkaasti silmiä ja limakalvoja, joten otsonoinnin aikana ei tilassa saa olla ja käsittelyn jälkeen tilaa on tuuletettava vähintään kaksi tuntia. Myöskään kotieläimiä tai säilytettäviä viherkasveja ei saa olla otsonoitavassa tilassa.